July Show Schedule

July 5 Tuesday, San Diego

Kous Kous Restaurant Show by Tamami

Kous Kous
http://www.kouskousrestaurant.com/
3940 4th AV #110 San Diego, CA 92103
(619) 295-5560
Time: Show starts around 9:30pm

July 22 Friday, Dallas TX

Ahlan Cairo Nights - Friday night show
organized by Little Egypt
Starring Asi Haskal, Sylvia Salamanca & Dancers from the US and Canada!
http://www.littleegypt.com/caironights.htm

Radisson Hotel
1241 W Mockingbird Lane
DALLAS, TX 75247
214-630-7000

July 26 Tuesday, San Diego

Kous Kous Restaurant Show by Tamami

Kous Kous
http://www.kouskousrestaurant.com/
3940 4th AV #110 San Diego, CA 92103
(619) 295-5560
Time: Show starts around 9:30pm
[PR]

# by usdance | 2011-06-26 06:14 | Show

Charity Workshop in Tokyo

May 22 Sunday, Newport Beach

Kéan Coffee™ Showcase

Featuring performances by students of Lilla Varese along with special guest artists: *Candice Sainz * Christina Rizkallah * Ferah Bakuy * Miranda * Tamami *… and more!
Venue: Kéan Coffee™ (2043 Westcliff Drive, Suite 100 Newport Beach, CA 92660 (949) 642-5326)
http://www.keancoffee.com/LocationAndHours.aspx
Time: 7:00pm

Apr 23 Saturday TOKYO Japan

★ CHARITY WORKSHOP in TOKYO

● Step-Up Lesson(2h)
How to overcome weakness of Japanese Belly Dancer

14:00-16:00
Venue: Studio 1002 Okubo Studio
Price: 2,000 yen (all money will be donated to Japan Red-Corss)
All Level
[PR]

# by usdance | 2011-04-01 00:55 | Workshop Open Class

Show Schedule

Mar 26, Saturday, Escondido at Habibi's Med. Cuisine

Fadi El Saadi of Lebanon "A Journey to Beirut"

20:00 start ($15 cover advance purchase, $20 at the door)
Fadi El Saadi of Lebanon first visit U.S.A
Venue: Habibi's Med. Cuisine
201 W. Mission Avenue, Escondido, CA (Tel 760-294-5729)

Mar 10, Thursday, San Diego at SUFI restaurant

SUFI Restaurant Pre-opening Show

Performing as Sands of Arabia
Mar 10, Thusday
20:00 start
Venue: 5911 Balboa Ave
San Diego, CA (Tel 858-278-7770)
[PR]

# by usdance | 2011-03-03 07:38 | Show

Sapporo Belly Dance Show - BEGGAR'S HARLEM

★ Dec 11th Saturday 2010

VENUE: BEGGAR'S HARLEM (http://beggars-harlem.com)
札幌市中央区北2条東1丁目 パラダイスビル2F(BUDDY BUDDY内)
011-233-0555
18:00~2:00/不定休

SHOW TIME   21:00~
SHOW CHARGE 1000yen
BELLYDANCER  Koto & Mayo from Persembe
SPECIALGUEST Tamami from SanDiego
[PR]

# by usdance | 2010-11-21 04:51 | Show

Tamami Workshop Open Class in Japan

(for more information: English contact: info@tamamishirai.com
Japanese: go to www.somayya.com )

SAPPORO

Dec 10th Friday
19:30-21:30
●Lecture Egyptian Folklore & Egyptian Technique(2h)
Venue: Vega 6th Studio http://www.iv-net.co.jp/vega/top.html
All Level

Dec 11th Saturday
9:30-12:30
●Egyptian Classic Oriental (3h)
Venue: Amica http://2002amica.com/default.aspx
from Intermediate Level

13:30-15:30
●Fan Veil Fusion(2h) 
Venue: Amica http://2002amica.com/default.aspx
All Level

16:00-18:00
●Tribal Fusion(2h)

Venue: Vega 8th Studio http://www.iv-net.co.jp/vega/top.html
from Beginner Level

TOKYO

Dec 12th Sunday
2:00-4:00pm 
●Pop Beledy(2h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
All Level

4:30-6:30 pm 
●Tribal Fusion(2h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
from Beginner Level

7:30-10:30 pm 
●Lebanese Oriental (3h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
from Intermediate Level

Dec 15th Wednesday (Additional Class!!)
6:00-8:00pm 
●Pop Beledy(2h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
All Level

Dec 15th Wednesday (Additional Class!!)
8:00-11:00pm
●Egyptian Classic Oriental (3h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
from Intermediate Level


Dec 17th Friday
7:30-9:30 pm 
● Centering  (2h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
All Level

Dec 19th Sunday
6:00-9:00 pm 
● Egyptian Oriental (3h)
from Intermediate Level
[PR]

# by usdance | 2010-11-20 04:31 | Workshop Open Class