カテゴリ:Workshop Open Class( 9 )

Turkish Workshop in San Diego

c0170390_0142184.jpg

[PR]

by usdance | 2014-03-15 00:12 | Workshop Open Class

Fun workshop!

☆ July 28 (Sun) 3pm - 6pm @ Orange County

Fun Sunday Workshops in OC
Star Dancers teach choreos for 5 part routine!
(hosted by Meliza & The Jewels That Raq)
c0170390_2574092.jpg

Contents:
Entrance/Finale by Tina
Hilwa Ya Baladi by Tamami
Shik Shak Shok by Lilla Varse
Drum Solo by Lucia

$40 adv. / $55 at door
Registration via paypal or check: tina@enheduanna.com
Caspian (6:30pm Doors open)
Reservations: 949-0651-8454 (14100 Culver Drive, Irvine)
http://www.caspianrestaurant.com/
[PR]

by usdance | 2013-06-01 02:49 | Workshop Open Class

Tamami Open Class in Tokyo

★ Persian Folklore 1 (Majnoon)
May 11th (Sat) 2:30−5:30(3h) 4,000 yen

Studio 1002 Shinjuku Studio (Address: 東京都新宿区百人町1-23-22-305)
All Level(Better to have a dance basic)

★ Persian Folklore 2 (Lori Dance)
May 11th (Sat) 5:45−8:15(2.5 h) 4,000 yen


Studio 1002 Shinjuku Studio (Address: 東京都新宿区百人町1-23-22-305)
All Level(not required dance experience)

★Samba Fusion
May 12th (Sun) 5:30−8:30(3h)  4,000 yen


Studio 1002 Shinjuku Studio (Address: 東京都新宿区百人町1-23-22-305)
Above Beginner (must know all shimmies)

For more information, go to
www.somayya.com


Private Lessons are available!
[PR]

by usdance | 2013-03-30 17:09 | Workshop Open Class

Tokyo Workshop Open Class

☆ Mar 25th (Sun) - Tokyo Japan

Egyptian Pops
19:00 - 21:00 at Studio 1002 Tokyo

contact: info@tamamishirai.com
[PR]

by usdance | 2012-03-01 12:14 | Workshop Open Class

TAMAMI - Fan Veil Workshop

TAMAMI - Fan Veil Workshop

1. Fan Veil Workshop

☆ Fan veil techniques
☆ Fusion Choreography

2. Date & Time

11:30am-1:30pm Saturday Feb 11, 2012 (Please arrive by 11:15am)

3. Place

The Academy of Egyptian Dance
(10788 Roselle Street, Suite 103, San Diego, CA 92121)

4. Fee

☆ Workshop $25
☆ Studio Rental Fee $50 divided by the number of participants
Bring your fan veil, dance shoes, a bottle of water, some layers as the dance studio may be cold.

R.S.V.P info@tamamishirai.com
[PR]

by usdance | 2012-02-07 09:32 | Workshop Open Class

Tamami Open Class & Workshop in Tokyo

(Japanese: go to www.somayya.com ) 
Contact: tamamishirai@rocketmail.com
日本語の方は → www.somayya.com でスケジュールを日本語でご確認いただけます

Tokyo (Studio 1002 / Okubo Studio)

November 5, Saturday

1:00-3:00pm
★Tribal Fusion 1 (Choreography)(2h)
Price:¥4500
Level:min. 2 years of belly dance experience

3:30ー5:30pm
★Tribal Fusion 2 (Choreography)(2h)
Price:¥4000
Level:All Level

6:30-8:30pm
★Oriental1(Choreography)(2h)
Price:¥3000
Level:All Level

November 6, Sunday

7:00-9:30pm
★Oriental 2 (Choreography)(2.5h)
Price:¥3500
Level:min. 2 years of belly dance experience

November 13, Sunday

1:15-3:15pm
★Pops (Choreography)(2h)
Price:¥3000
Level:min. 2 years of belly dance experience

3:30-5:30pm
★Iraq Khalligi (Choreography)(2h)
Price:¥4000
Level:min. 2 years of belly dance experience

7:00ー9:30pm
★Samba Fusion (Choreography)(2.5h)
Price:¥4500
[PR]

by usdance | 2011-09-22 13:31 | Workshop Open Class

Charity Workshop in Tokyo

May 22 Sunday, Newport Beach

Kéan Coffee™ Showcase

Featuring performances by students of Lilla Varese along with special guest artists: *Candice Sainz * Christina Rizkallah * Ferah Bakuy * Miranda * Tamami *… and more!
Venue: Kéan Coffee™ (2043 Westcliff Drive, Suite 100 Newport Beach, CA 92660 (949) 642-5326)
http://www.keancoffee.com/LocationAndHours.aspx
Time: 7:00pm

Apr 23 Saturday TOKYO Japan

★ CHARITY WORKSHOP in TOKYO

● Step-Up Lesson(2h)
How to overcome weakness of Japanese Belly Dancer

14:00-16:00
Venue: Studio 1002 Okubo Studio
Price: 2,000 yen (all money will be donated to Japan Red-Corss)
All Level
[PR]

by usdance | 2011-04-01 00:55 | Workshop Open Class

Tamami Workshop Open Class in Japan

(for more information: English contact: info@tamamishirai.com
Japanese: go to www.somayya.com )

SAPPORO

Dec 10th Friday
19:30-21:30
●Lecture Egyptian Folklore & Egyptian Technique(2h)
Venue: Vega 6th Studio http://www.iv-net.co.jp/vega/top.html
All Level

Dec 11th Saturday
9:30-12:30
●Egyptian Classic Oriental (3h)
Venue: Amica http://2002amica.com/default.aspx
from Intermediate Level

13:30-15:30
●Fan Veil Fusion(2h) 
Venue: Amica http://2002amica.com/default.aspx
All Level

16:00-18:00
●Tribal Fusion(2h)

Venue: Vega 8th Studio http://www.iv-net.co.jp/vega/top.html
from Beginner Level

TOKYO

Dec 12th Sunday
2:00-4:00pm 
●Pop Beledy(2h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
All Level

4:30-6:30 pm 
●Tribal Fusion(2h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
from Beginner Level

7:30-10:30 pm 
●Lebanese Oriental (3h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
from Intermediate Level

Dec 15th Wednesday (Additional Class!!)
6:00-8:00pm 
●Pop Beledy(2h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
All Level

Dec 15th Wednesday (Additional Class!!)
8:00-11:00pm
●Egyptian Classic Oriental (3h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
from Intermediate Level


Dec 17th Friday
7:30-9:30 pm 
● Centering  (2h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
All Level

Dec 19th Sunday
6:00-9:00 pm 
● Egyptian Oriental (3h)
from Intermediate Level
[PR]

by usdance | 2010-11-20 04:31 | Workshop Open Class

Tokyo Open Class

(For more information: contact Info@tamamishirai.com)

Jun 11th Friday Tokyo Japan at ‘Studio 1002’

★ Wing 7:30-9:30pm

Jun 25th Friday Tokyo Japan at ‘Studio 1002’

★ Oriental (Sahra Saeeda Signature Piece) 7:30-10:30pm

Jul 4th Sunday Tokyo Japan at ‘Studio 1002’

★ Egyptian Folklore Lecture & Egyptian Technique 6:00-7:30pm

Jul 4th Sunday Tokyo Japan at ‘Studio 1002’

★ Mellaya Leff & Drum Solo 8:00-10:00pm
[PR]

by usdance | 2010-06-01 17:16 | Workshop Open Class