Tamami Workshop Open Class in Japan

(for more information: English contact: info@tamamishirai.com
Japanese: go to www.somayya.com )

SAPPORO

Dec 10th Friday
19:30-21:30
●Lecture Egyptian Folklore & Egyptian Technique(2h)
Venue: Vega 6th Studio http://www.iv-net.co.jp/vega/top.html
All Level

Dec 11th Saturday
9:30-12:30
●Egyptian Classic Oriental (3h)
Venue: Amica http://2002amica.com/default.aspx
from Intermediate Level

13:30-15:30
●Fan Veil Fusion(2h) 
Venue: Amica http://2002amica.com/default.aspx
All Level

16:00-18:00
●Tribal Fusion(2h)

Venue: Vega 8th Studio http://www.iv-net.co.jp/vega/top.html
from Beginner Level

TOKYO

Dec 12th Sunday
2:00-4:00pm 
●Pop Beledy(2h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
All Level

4:30-6:30 pm 
●Tribal Fusion(2h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
from Beginner Level

7:30-10:30 pm 
●Lebanese Oriental (3h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
from Intermediate Level

Dec 15th Wednesday (Additional Class!!)
6:00-8:00pm 
●Pop Beledy(2h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
All Level

Dec 15th Wednesday (Additional Class!!)
8:00-11:00pm
●Egyptian Classic Oriental (3h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
from Intermediate Level


Dec 17th Friday
7:30-9:30 pm 
● Centering  (2h)
Venue: Studio 1002 Shinjuku Studio
All Level

Dec 19th Sunday
6:00-9:00 pm 
● Egyptian Oriental (3h)
from Intermediate Level
[PR]

by usdance | 2010-11-20 04:31 | Workshop Open Class

<< Sapporo Belly D... Upcoming Show S... >>